Afstandsbediening kan het volume van het geluidssysteem niet regelen?

Luuk Brouwer

Ja, het kan, maar met een zeer beperkt bereik.

Dit artikel zal gebaseerd zijn op het idee dat er twee soorten controle over geluid zijn, namelijk: een fysieke bediening en een afstandsbediening. Beide soorten worden gecontroleerd door hetzelfde: je oor. Het is dus niet nodig om het nog eens uit te leggen, ik zal alleen een overzicht van het concept geven. Een fysieke controle Een fysieke controle is een klein controleapparaat dat u kopen bij uw lokale elektronicawinkel. Kijk anders naar het testrapport Wifi Versterker Ziggo. U een lijst met fysieke besturingselementen zien in de tabel aan de rechterkant. Zelfs Hp Scanner Printer kan een proefrun zijn. Dit type fysieke bediening vereist geen microfoon voor de bediening (zoals de microfooningang van de meeste digitale besturingselementen). Deze kunnen worden aangesloten met behulp van de meegeleverde kabels. Je zou een fysieke controle voor het volume, volume en de controle van de soundbar, dat is wat we gaan bouwen. De fysieke bediening is ook een microfoon. Ook Koptelefoon Kind School is een begin waard. De enige beperking is dat de audio wordt uitgevoerd via een USB-connector. De soundbar is een digitaal signaalverwerkingsapparaat dat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een geluidssysteem of als luidspreker. De soundbars die we bouwen voor dit project zijn een beetje ongebruikelijk in dat we USB gebruiken als een audio-interface en vervolgens sluit de USB-uitgang aan een externe luidspreker met behulp van een lijn niveau adapter.

Hoe geluid te controleren

balk met behulp van het USB-apparaat De geluidsbalk die we gaan bouwen zal twee digitale ingangen en twee digitale uitgangen hebben. De ingang en uitvoer zijn ook aangesloten op USB. De ingang is aangesloten op de microfoon, de uitgang op de geluidsbalk. Wanneer de balk is aangesloten op een luidspreker, u voor elk kanaal een specifieke frequentie selecteren. Als u bijvoorbeeld een microfoon gebruikt, u de frequentie van de microfooningang selecteren. De frequentie kan ook in het menu worden ingesteld. U ook het volume van de invoer en de uitvoer instellen. Als u de invoer- en uitvoerinstellingen wilt zien, klikt u op het pictogram naast het kanaal- of kanaalnummer en drukt u op de knop voor de gewenste instelling. Deze instelling wordt opgeslagen in de database en wordt bij elk bezoek van de pagina onthouden zolang u de site gebruikt. En dat is onthullend, vergelijk het met geluidsbalk vergelijk.

Als u vragen hebt over de instellingen van de geluidsbalk of de audiobestanden wilt zien, u contact met mij opnemen via de contactpagina. U ook downloaden van een aantal soundbar geluidsbestanden hier (klik hier om te downloaden). Ik hoop dat dit artikel was nuttig voor u. Hier zijn een aantal andere nuttige websites om uit te checken: Hier is een nuttige site waar u meer te weten komen over alle belangrijke informatie over soundbars. U ook kopen sound bars hier: Als je vond dit artikel nuttig, u mijn blog te ondersteunen door het te delen met je vrienden, familie en volgelingen. Neem gerust contact op als u hulp nodig heeft. Als je vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om ze te plaatsen in het commentaar hieronder. Dit is mijn persoonlijke blog. Ik schrijf hier over geluidsbalken.