contacteer mij

Luuk Brouwer

Neem contact met mij op

Ik ben erg vriendelijk en open en zal je helpen. Ik heb geen enorme hoeveelheid geld nodig om je bar te bouwen, ik doe het gratis. Ik heb zeer goede contacten en zal u graag helpen.

Ik ben al een gebruiker van sound bars sinds 2012 en ik altijd aanbevelen aan iedereen. Ze zijn de beste manier om het geluid recht op uw luidsprekers te krijgen, en ze kunnen echt uw muziek naar het volgende niveau. Geluidsbalken geven u de beste geluidskwaliteit, ze voegen geen vervorming toe en ze zijn niet duur. Ik persoonlijk gebruik geluidsbars voor meer dan 6 jaar nu, en ik ben een regelmatige op veel forums en forums op het internet. Ik hou van mijn sound bars en ik heb er zoveel, maar ik zou graag een nog betere beoordeling van alle sound bars die er zijn. Ik zal ervoor zorgen dat zo snel mogelijk gedaan te krijgen! Ik ben ook bezig met een boek, dat is al vrij ver weg.

Ik ben altijd klaar om vragen te beantwoorden: Ik ben geen echte professionele spreker (als een echte muzikant), maar ik ben een grote fan van science-fiction films en science-fiction audio-shows. Daarom heb ik veel passie voor audio-muziek, vooral voor new-wave en post-rock. Ik heb nog nooit een echte opleiding over audio-muziek, maar ik denk dat ik je veel kan leren. U bent van harte welkom om contact met mij op als u advies en feedback nodig. Ik ben beschikbaar voor het onderwijs in uw school (of universiteit) en ik kan ook workshops doen voor lokale radiostations of voor universiteiten. De kosten van dergelijke workshops zijn minimaal en ik kan ze tegen redelijke prijzen aanbieden. Als je een student bent en je wilt solliciteren om leraar te worden, neem dan contact met mij op en ik zal je vragen om mij een korte verklaring van het curriculum te sturen. Ook als je wilt dat ik een workshop te doen in uw omgeving, laat het me weten.

Openingstijden