is mijn doos kapot, denk ik, kan iemand helpen?

Luuk Brouwer

je bent van harte welkom om de doos te gebruiken en dat is alles wat ik zal zeggen over dit onderwerp. Ik ben niet iemand om mijn handen op mijn computer te openen van de doos en beginnen met het lezen van de handleidingen. Mijn doos is kapot en mijn doos werkt prima. Het probleem is met de handleiding, echter, en dit is de reden waarom ik schrijf deze blog. Ik begon met een oude sound bar (een van degenen die vroeger de Sound Bar heette). Toen ik voor het eerst mijn nieuwe sound bar de doos had ik mijn oude sound bar in was nog steeds in de doos, dus ik hoefde niets te doen om de doos. Ik moest alleen de oude doos te verwijderen en zet de nieuwe doos in, die ik deed.

En toen moest ik de doos met de hand schoonmaken. Dit gebeurde niet met de sound bar die ik had toen ik aan de computer werkte. Dit onderscheidt dit artikel sterk van producten zoals Ip Adres Printer. Na een paar dagen had ik nog steeds problemen met de sound bar. Dit veroorzaakte me om over het feit te denken dat het grootste deel van de correcte staven door mensen worden geproduceerd die hen van China kopen. Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Fietstas Voor E-bike. Ik heb niet eens denken over het kopen van een sound bar uit Duitsland. Afstandsbediening kan het volume van het geluidssysteem niet regelen? En toen bedacht ik me: ik heb veel recensies gelezen over Chinese soundbars. Hier is een beetje informatie die ik interessant vind.

De beste Chinese soundbars zijn gemaakt door een bedrijf genaamd Kogaku, gevestigd in Shenzhen. Ze zijn alom bekend om hun betaalbare en hoge kwaliteit geluidskwaliteit bars, en ik hou van hen. Kogaku biedt vier verschillende soundbars: de M1, de M1 M1, de M2 en de M2 M2. Alle zijn gebouwd met massief staal en kosten ongeveer 300-400 euro. De M1 is het meest populair bij de mensen die het geluid van de originele sound bar hebben gehoord in de film "Shangry", maar ze staan ook bekend om een paar andere goede geluiden. Ik ben niet zo zeker over de M2, de M2 M2, of de M3. Als gevolg daarvan is het duidelijk sterker dan geluidsbalk. Ze zijn meer geschikt voor iemand die wil de toon van zijn / haar muziek die niet erg populair is in hun land te veranderen. De beste optie om deze soundbar te gebruiken is de M3 . De belangrijkste reden voor mijn aankoop van de M3 M3 is het feit dat het is gemaakt van roestvrij staal en is veel beter voor mijn smaak.