Sony HT XT 3 is erg traag bij het starten en schakelen van ingangen. Is dit normaal of wat kan ik eraan doen?

Luuk Brouwer

Het is niet normaal. Ik zal u laten zien hoe het te repareren met sound bars en ook u te voorzien van een software die automatisch zal detecteren de sound bar.

Eerst moet je je soundbar instellen. Hier is een korte lijst van dingen die je moet doen:

Zorg er eerst voor dat de geluidsbalk die u wilt gebruiken is aangesloten op de audio-aansluiting. In de volgende foto hebben we de Sony HT XT 3 aangesloten op onze A/V-ingang.

Vervolgens u de geluidsbalk maken door te klikken op de knop 'Geluidsbalk toevoegen' in de rechterbovenhoek van het venster Geluidsbalk. We zullen de Bouncer plugin gebruiken voor deze tutorial. Dit is een geweldige plugin, waarvoor ik heb gebruikt in het verleden op mijn eigen optredens, maar in de toekomst zullen we gebruik maken van een meer robuuste. De plugin die we zullen gebruiken heet Bouncer. Ik beveel het als de sound bar is niet zo duur en het werkt ook met zowat elke audio-interface of versterker! Dus, als je het nog niet hebt, ga het nu kopen!

Nu we de soundbar in onze werkruimte hebben, kunnen we er het geluid van maken. Het eerste wat we doen in Bouncer is een groep maken.

De groep is een tabel die de hele geluidsbalk vertegenwoordigt, het is eigenlijk een lijst met de naam van het bestand (of bestandsgroep) die we willen afspelen.

Als een kanttekening, ik hou echt van groepsnamen, ze hebben altijd zin en we kunnen altijd verwijzen naar hen. In tegenstelling tot Gopro Batterijen kan dit het merkbaar geschikter maken. Hier zal ik verwijzen naar mijn sound bar als "Foo bar". Nu moeten we een groep genaamd "Boutique" en ik heb een paar andere groepen te creëren ook: "Boutique", "Beach", "Hip", "Mood", enz.

Nu gaan we naar Soundcloud om onze soundbar te maken. Ik heb een paar verschillende opties, ik kan ofwel een Soundcloud Group maken of ik kon een bestaande geluidsbalk gebruiken. Ik koos voor het laatste. Hier heb ik mijn eerste Soundcloud Group gemaakt, ik heb al veel geëxperimenteerd met Soundcloud Groups. Omwille van het maken van dit bericht gemakkelijker te navigeren, ik ben niet van plan om het hele ding hier te schrijven, maar ik zal gaan over de belangrijkste punten. In een Soundcloud Group heeft elke gebruiker zijn eigen Soundcloud profiel. Elk nummer dat je maakt heeft zijn eigen Soundcloud-profiel. Ik heb geschreven een korte tutorial over hoe dit te doen op YouTube. Ik stel voor dat je dat eens bekijkt als je nieuwsgierig bent. Als je een nummer wilt toevoegen aan je Soundcloud Group, moet je naar je Soundcloud-profiel gaan en op de groene ster naast de knop Groep toevoegen klikken. Overweeg ook een geluidsbalk testrapport. Plak vervolgens de URL van de Soundcloud-groep in het tekstveld. Druk daarna op de knop Groep starten aan de rechterkant van het scherm. Nu wordt je nieuwe groep weergegeven op je Soundcloud-profiel.