Waarom zou ik geluidsbalken kopen?

Luuk Brouwer

Voor het geluid van de muziek. Ik denk dat je meer kans om te genieten van een mooie bar met goede muziek als je in een goed verlichte omgeving. Als het donker is, is het onwaarschijnlijk dat je de band hoort, en je kan zelfs in de verleiding komen om de bar te grijpen en te dansen.

Nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar voor mij is het beste geluid in een bar dat van de muziek. Ik wil deel uitmaken van een gemeenschap die geluidsbars een vast onderdeel van je leven maakt. Als u een akoestische bar die u wilt, deel dan uw gedachten of feedback te geven door te schrijven naar mij. Ik zou graag van je horen. Als je de geluidsbar hebt gevonden die je wilt en op zoek bent naar een goede plek om het in Amsterdam te vinden, laat het me dan weten. Nu ik mijn eerste blog post over het onderwerp, ik denk dat ik moet u een korte introductie tot de sound bar: Een sound bar is een bar die alleen speelt omgevingsgeluiden zonder elektronische instrumenten. Het is meestal geplaatst in een pub of een club, waar het lawaai minimaal is en niet te luid. Sound bars zijn ook te vinden in supermarkten of in restaurants. Ik heb veel soundbars gevonden in Amsterdam en dit heeft me ertoe gebracht om deze blogpost te schrijven. De soundbar die ik zoek is gevestigd in Den Haag. Ik woon al twee jaar in Amsterdam en ik heb verschillende soundbars in die stad gevonden. De bekendste in Amsterdam zijn "Meeusiek" en "Geko Geko". "Meeusiek" ligt in het centrum van den Haag en is erg populair bij jonge Nederlanders. De geluidsniveaus zijn meestal vrij laag en je veel muziek aan de bar vinden. "Geko Geko" is een andere bar die ik heb in meerdere malen geweest. De geluidsniveaus zijn hoog en het lawaai is meestal erg luid. Het geluidsniveau is altijd hoger wanneer de ruisbalk druk is en het geluid luider is dan het geluid van een echt geluidssysteem. Maar ik vind het nog steeds leuk om naar deze soundbars te gaan omdat ik de geluidsniveaus goed vind. En ik zeg niet dat ik lawaai haat. Ik luister graag naar muziek als het luid en in een drukke situatie is.

Zoals u weet was het mijn eerste ervaring met lawaai bars, en ik heb ervan genoten. Ik vond dat het geluid luider is, denk ik, als je mensen achter je hebt. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik was verbaasd om te zien dat veel mensen klaagden dat het geluid in de sound bars in Amsterdam is te hoog. Maar het probleem dat ik had toen ik begin maart in Amsterdam aankwam, was dat ik niet wist hoe ik een geluidsbalk moest vinden, dus ik had geen idee waar ik moest beginnen, hoe ik het juiste geluidsniveau moest kiezen en hoe ik mijn omgeving hoorde. In mijn ervaring is er geen goede of verkeerde manier om naar muziek te luisteren. Het enige wat ik kon doen is het perfecte niveau vinden en ervoor zorgen dat ik het niet overdrijf. Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Becks Fietstas. Na een paar uur zoeken ben ik in Amsterdam een aantal zeer goede soundbars gaan vinden en dat is volgens mij een goede zaak voor soundbars. Als ik een goede sound bar vind die ik echt leuk vind, krijg ik meestal een geweldige luisterervaring ervoor. geluidsbalk vergelijk is ook het proberen waard.