Wie schrijft?

Luuk Brouwer

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het een gebied is dat zelden wordt behandeld en ik denk dat het meer aandacht verdient. Ik werk momenteel met een groep onderzoekers en een paar anderen aan soundbars die op sommige Nederlandse scholen geïnstalleerd moeten worden. We werken aan soundbars die kunnen worden gespeeld door mensen met een handicap als een middel om de aandacht te krijgen van mensen die zijn genegeerd omdat hun gehoor is beschadigd. Ze moeten ook geluiden van verschillende mensen kunnen ontvangen en niet alleen zijn. Als u geïnteresseerd bent in deze of soortgelijke dingen volg me op twitter of facebook als ik probeer om veel informatie te delen, met inbegrip van mijn experimenten met sound bars en mijn plannen voor de toekomst.

Ik ben een Engels native en momenteel woonachtig in Amsterdam. Als u opmerkingen, vragen, suggesties of iets toe te voegen aarzel dan niet om te vragen.

Mijn Ebook, dat soundbars in Bali heet, gaat over de soundbars in Bali, en ik moet gewoon een blog plaatsen over soundbars en soundbars in Nederland, want ik woon hier. In Bali bracht ik veel tijd door in de lokale muziekwinkels. De muziek was echt goed en ik denk dat ik was een beetje verloren in het midden van de nacht, toen ik voor het eerst begon te spelen de drums. Maar het blijkt dat in de Bali muziekwinkels, zijn er soundbars waar mensen allerlei dingen verkopen, en er zijn een heleboel mensen, van studenten tot professionals, met een interesse in muziek. Ik denk dat als je uit Nederland komt je soms muziek vinden die heel anders klinkt dan wat je in Nederland meestal krijgt. Ik heb veel Nederlandse boeken gelezen en dat soort dingen, en nu vind ik het ook heel interessant, en interessant om naar te luisteren. Ik moet zeggen dat de geluiden die ik tot nu toe heb gehoord zijn vrij goed.

Ik heb veel ervaring omdat ik al op dit project voor een lange tijd. Toen ik begon wilde ik een zeer mooie sound bar die zowel audiofielen als de sound bar designer zal voldoen. Ik ben trots om te zeggen dat mijn sound bar project heeft veel feedback ontvangen aan beide zijden en mijn product is nu zeer succesvol geworden.

Ik werk al een tijdje met soundbars. Ik heb geprobeerd om de perfecte sound bar te vinden en ik heb eindelijk een oplossing bereikt, een sound bar die niet alleen goed is voor de oren, maar ook voor de creativiteit, de verbeelding, en de muziek die het biedt. Ik weet niet wat het antwoord is, maar ik heb ontdekt dat een sound bar is een tool die u toelaat om het geluid dat u wilt maken, om een combinatie van elementen die werken en creëren wat je nodig hebt te vinden.